Ervaringen

Hieronder kun je je ervaringen met Jonkers Natuurgeneeskunde delen.

Met onverwachte bewegingen had ik veel last in onderrug met uitstraling naar mijn been. Na een aantal behandelingen met fotonentherapie ben ik vrij van pijn. Mijn bewegingen zijn weer soepel, daarnaast heb ik ook inzichten gekregen om te luisteren naar wat mijn lichaam mij te vertellen heeft, Rian, dank je wel!!

Na de eerste keer chemo, moest ik bij mijn qigong les na een half uur zittend verder; zo weinig energie had ik. Daarna ben ik begonnen met de biofotonentherapie en dat is nu dus niet meer aan de orde. Ik bruis van de energie en de bijwerkingen die ik heb, zoals gevoelige voeten, aderkramp e.d. worden door de biofotonentherapie onderdrukt. Rian voelt ook precies aan wat ik nodig heb en dat is ook zeer helpend. Ik ben nu met de 7e chemo bezig en ik voel me prima. Ik doe ook nog andere ondersteunende dingen, dus ik kan niet bewijzen dat het persé alleen door de biofotonen komt, maar ik ben wel overtuigd van het nut ervan. Bedankt, Rian!

Mijn onderste ruggenwervels zijn versleten en veroorzaakten een dusdanige pijn in mijn rug dat ik de keuze had, pijnpoli of wervels vastzetten. Ik koos voor de pijnpoli.
Na wat injecties met doel om me van de pijn af te helpen hield ik ernstige zenuwpijnen over.
Iedere dag had ik uren nodig om te "ontpijnen", om met een draagbare pijn op gang te komen.
Via fotonentherapie ben ik van mijn pijn afgekomen. Dank je Rian Jonkers!

Na een ongelukkige smash met een squashraket op mijn schouder (AC gewricht) heb ik bijna anderhalf jaar met pijn rondgelopen. Fysio noch chirurg konden me helpen. Ja, een spuit erin of weefsel verwijderen zonder garantie op succes, en met garantie dat het nooit helemaal zou herstellen. Shockwaves hielpen enigszins en dry needling ook, maar mijn genezing ging pas echt met sprongen vooruit toen ik toevallig bij Rian terecht kwam. Onder het mom "baat het niet, schaadt het niet" heeft ze me in vijf behandelingen van lamme arm terug naar de squashbaan gebracht. Tevens hielp haar advies met drinken en voeding om ook nog eens 4 kilo af te vallen. Dus ik kan niet alleen pijnvrij sporten, maar ook weer winnen. Met dank aan Rian.

Nieuwe ervaring toevoegen

Wordt niet op de website weergegeven.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.